O nama

Spakujte snove u kofere!

2R Travel je privatna turistička agencija sa kompletnim uslugama u turizmu, savremeno organizovana i uključena u međunarodni sistem informacija. Posjeduje profesionalan kadar i najsavremeniju elektronsku opremu. Zbog toga smo slobodni da Vam ponudimo dugoročnu i kvalitetnu saradnju u domenu naše ponude koja uključuje:

 

– Prodaju avio karata ka svim svjetskim destinacijama,
– Organizovanje čarter letova,
– Organizovanje poslovnih individualnih aranžmana,
– Pružanje informacija, savjeta i planiranje putovanja,
– Organizovanje smještaja u zemlji i inostranstvu,
– Organizovanje radnih sastanaka, seminara, kongresa i banketa,
– Usluge rent-a-car,
– Usluge putnog osiguranja
(GENERALI)

2R TRAVEL posjeduje licencu za prodaju avio karata, kao i licencu Ministarstva turizma Republike Crne Gore/ rješenje broj: Up I 106-932/2; broj licence: 169.

Punopravni je član Međunarodnog udruženja avioprevoznika i putničkih agencija/ IATA 95-2 1239 0 – time ispunjava profesionalne standardne da promoviše i prodaje međunarodni avio prevoz putnika. Takođe, korisnik je Amadeus rezervacionog sistema, koji joj pruža mogućnost da knjiži i prodaje mjesta na preko 700 avio kompanija i koristi hotelsku aplikaciju ContentInn preko koje može da vrši rezervacije i prodaje više od 310.000 hotela svih kategorija širom svijeta. Zatim, hotelske aplikacije Tboholidays, HotelsPro.  

Garantujemo Vam da ćete brzo, tačno i jeftino stići do željenog cilja.

Dostupni smo 24h za sve potrebne informacije koje se tiču cijena, rezervacija, promjene rezervacija i informacije o letovima.